Hei sivuni lukija

Sinuakin ehkä hämmentää ristiriitainen ja pelotteleva tieto leviävästä epidemiasta ja sen vaikutuksesta omaan terveyteesi, perheesi terveyteen ja mahdolliseen yritystoimintaasi.

Itse luen asioita laajasti ja ympäri maailmaa ja koetan erottaa terveyspolitiikan ja lääketeollisuuden vaikutuksen varsinaisista faktoista. Fakta on, että meillä vain 62 alle 60 v. henkilöä on kuollut tähän tautiin 1.5 aikana. Normaalivuosina ylähengitystieinfektiot (joka tämä infektio myös on) myös tappavat useita satoja riskiryhmiin kuuluvia.

Toinen fakta on, että meitä pelotellaan, tieteellistä tietoa vääristellään ainakin jossakin määrin, ja sen avulla koetetaan saada muutettua ajatteluamme.

Jo pelottava ja 30.000 suomalaista tappanut espanjantauti 100 v sitten laantui täysin kesiksi kuten käy joka kesä influenssoille ja tällekin epidemialle viime vuonna ja tänä kesänä nousseiden d-vitamiiniarvojen takia. Nyt uusi versio on tarttuvampi ja d-vitamiinimäärät ovat meissä laskussa, kun kuumassa ei ole huvittanut ottaa aurinkoa ja loppukesällä ei muutenkaan oikein enää haluta tehdä sitä. Silti tehohoidossa on paljon alle 10 hlö ja 1.5 kk:n aikana ei ole kuollut kuin pari vanhusta.

Edelleen ylivoimaisesti tehokkain keino pitää itsensä terveenä on ottaa D:tä 100 mcg/pv nyt kesälläkin, mutta myös sinkkiä 15 mc ja C:tä ainakin 2 g, nukkua hyvin, liikkua joka päivä ja syödä erityisen kuitu- ja ravinnetiheää ruokaa. Näin eläen sairastuminen on erittäin epätodennäköistä.

Itse luen kokonaisnäkemyksen saamiseksi myös koronarealistit – sivustoa, jossa tutkijat ja lääkärit valottavat epidemian sellaisia puolia, joista terveysjohtajamme ja media eivät kerro. Kannattaa lukea sieltäkin.

Surullinen asia on, että itsekin joudun tässä postauksessa välttämään joitakin avainsanoja, jotta fb-sivuani ei poisteta, kuten on jo käynyt muutamille tutuilleni, jotka ovat eri mieltä terveysjohtajiemme kanssa. Jos näin kuitenkin kävisi, seuraa kirjoitteluani vessi.eu sivustolla, joka kyllä jatkaa päivittymistään.

Tällaisessa maailmassa elämme nyt.

 

Vessi

 

PS: Iloinen asia: eilen vedin 25 leukaa ja viikon perästä, kun pidän 70-v synttäreitäni, koetan vetää 30 kpl 😊.

Toinen iloinen asia on, että polveni, joissa on selvä nivelrikko ja turvotusta, ovat voineet jo paljon paremmin kuin menneinä viikkoina aloittamani monikeinoisen itsehoito-ohjelman. Olen toiveikas, että voin kuntouttaa polveni itsehoitomenetelmin, kuten olen jo kerran tehnyt. Senkin voit lukea vessi.eu.