MIKSI POLIISI JA OPPILAITOKSET JOUTUVAT KITUUTTAMAAN

Vessin paljastus HS:ssa, minne yhteiskunnan rahat menevät 61118

Yhteiskunnalta on rahat loppu, velkaa otetaan ja peruspalvelut kuten turvallisuus ja koulutus ovat koko ajan vajaaresurssoituja.

Ylivoimaisesti suurin yhteiskunnan rahanreikä on sairaanhoito.

Siihen menee valtion, yksityisten ja vakuutusyhtiöitten rahoja 25 -30 mrd.

Summa voisi olla monta miljardia pienempi, jos meillä harjoitettaisiin aktiivista ennaltaehkäisypolitiikkaa.

Meillä olisi käytettävissä kymmeniä tehokkaita keinoja, joilla kansan sairastumista voitaisiin vähentää.

Sairaanhoitoklusteri on Suomen vaikutusvaltaisin liiketoimiala. Se puhuu koko ajan hämäävästi ja sympaattisuutta herättävästi terveydenhoidosta, vaikka kierosti tarkoittaa sairaanhoitoa.

Lääketeollisuudella, yksityisillä klinikoilla ja lääkäreillä ei ole jaloja päämääriä auttaa ihmisiä paranemaan vaan turvata liikevaihtonsa ja voittonsa pitämällä mahdollisimman suuri joukko sairaina tai lääkeitä ja hoitoa tarvitsevina toipilaina.

Lääkärit vihaavat ennaltaehkäisyä. Siksi sitä ei sisälly heidän koulutukseensa, he vastustavat sitä terveyspolitiikkaa suunniteltaessa eikä sitä juurikaan tehdä.

Kansanterveyttä kehittämään valjastetut laitokset tekevät samaa. THL ja GSK ovat kuin paita ja peppu ja THL on valjastettu markkinoimaan GSK:n tuotteita kuten rokotteita, vaikka esim.

Tyypillinen esimerkki: Flunssan kohdalla halvempaan ja tehokkaampaan tulokseen päästäisiin D-vitamiinilla, joka estäisi myös monenlaista muuta sairastumista.

THL myös julkeasti vähättelee riippumattomien kv asiantuntijoiden D-vitamiinisuosituksia, ja on laittanut omansa tehottomille tasoille. Päivän selviä esimerkkejä lääkekorruptiosta (mafiasta) on pilvin pimein.

Kansalaisten tulisi havahtua, huomata miten yhteiskuntaa vedätetään ja nousta vastarintaan.

Meille olisi paljon tärkeämpää, että kansa voisi mahdollisimman hyvin, poliisilla ja oppilaitoksilla olisi kunnon budjetit kuin että lääkeyhtiöt ja sairaanhoitoklusteri saa suuret voittonsa tai lääkärit kohtuuttoman korkeat tulonsa.