MILLOIN EI TARVITA LÄÄKKEITÄ?

Vessin kokemusasiantuntijan kommentti Hs 251120

Linkki artikkeliin

Minä selvisin paksunsuolen syöpäleikkaukseni jälkeisestä kivunhoidosta hoitajien kauhuksi itse itselleni suorittamalla akupunktiolla ja homeopatialla.

     Leikkaushaava parani ennätystahtia kotimaisella pihkavoiteella. Leikkaushaava antoi minun kulkea leikkausta seuraava aamuna 500 porrasta. Jo 5 pv kuluttua olin taas turvallisesti allasharjoituksissa kalvon kasvattaneen haavan kanssa, vaikka lääkäri suositteli 1 kk.

     Sain syövän hyvistä suolistoelintavoistani huolimatta pidettyäni voimakkaasti radioaktiivisesti säteilevää sukeltajankelloani vyössä umpisuolen päällä 3 v ja kännykkää vyökotelossa samalla paikalla 25 v.

     Jos tietää konstit, kivun hoitoon on monta keinoa kipulääkkeiden lisäksi, mutta valitettavan harva osaa niitä. Kipulääkkeiden haittoja ovat lääkeriippuvuus ja että suurin osa niistä tuhoaa suoliston mikrobeja.

     Ihmisten tarve pärjätä ylipäätään lääkkeittä on terve ja sitä pitäisi kannustaa. Ei niin, että vaiva jätetään hoitamatta, päinvastoin.

     Ihmiset tulisi kouluttaa olemaan tietoisia kehonsa hyvinvoinnista, huomata heikkenevät toiminnat ja koettaa itse ja terveysasiantuntijoiden (osa lääkäreitä) kanssa ottaa selvää niiden syistä. Netistä saa paljon hyvää tietoa, jos ymmärtää, osaa etsiä, valita ja lukea.

     Kun vaivan syyt ovat selvillä, niitä pitäisi vähentää ja toisaalta aktivoida kehossa olemassa olevia parantavia mekanismeja. Nämä ilmiöt sisältyvät luonnon biologiaan ja villieläimet toimivat juuri näin.

     Monipuoliset laboratoriokokeet ja asiantuntijoiden analyysit ja diagnoosit ovat suureksi hyödyksi tai välttämättömiä. 

     Tämä kaikki on vastuun ottamista omasta terveydestä, joka on liian kallis asia jätettäväksi pelkästään lääkäreille.

    He osaavat lääkehoidon, mutta usein sitä ei tarvita, jos löydetään vaivan syyt ja poistetaan niitä.

     Meidät on opetettu luottamaan lääkkeisiin niiden monista ongelmista huolimatta.

Vakavan vaivan kanssa kannattaa ottaa 2-3 asiantuntijan mielipidettä oikeasta menettelystä, sillä hämmästyttävän usein ne eroavat toisistaan ja virheitäkin tulee.