MISTÄ KORONAESIINTYMISET JOHTUVAT ?

Vessin kommentti Hs 91021

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007983110.html

Tilastoista näkee selvästi, miten koronan esiintyminen noudattelee toisaalta tuoreita rokotuksia, mutta erityisesti auringossa olon määrää.

Heinä- elokuussa Etelä Euroopassa ei jaksa olla auringossa, joten D:n määrä vähenee ja tartunnat kasvavat.

Aktiivisella rokottamisella saadaan tartunnat ja sairastumiset kuriin muutamaksi kuukaudeksi ja kun rokotetehot heikentyvät 5-7 kk perästä, tartunnat ryöpsähtävät uudestaan. Israel on tästä oikein hyvä esimerkki. Vaikka siellä rokotekattavuus oli Suomea parempi, rokottamisen aikaisuus ehätti vanhentaa ja heikentää tehovaikutusta niin, että elokuussa maan tartunnat olivat lähellä 1500 tasoa viikkoja, kun Suomi oli saman aikaan n. 10 – osa tästä.

Jos maailma aikoo hoitaa koronaa rokottamisella, kalliiksi tulee, kun rokotteella pitää käydä 2 krt/v.

Halvempi, turvallisempi sekä tehokkaampi keino on pitää vastustuskyky hyvänä hyvillä terveystavoilla (D, C, Zn, ruuan runsaskuituisuus, hyvät nukkuma- ja liikuntatavat), joista kesätasoinen D:n arvo veressä (yli 100 nmol/l) näyttäisi olevan ylivoimaisesti tehokkain estovaikutukseltaan.

Jopa pelottava ja 30.000 suomalaista tappanut espanjan tauti hävisi kesiksi lähes näkyvistä, aivan kuten koronakin.

Biokemiassa ja immuunifysiologiassa D:n vaikutus ja teho tunnetaan. Harmi, että sitä ei nyt kerrota suurelle yleisölle.

Suositellut 10-20 mcg:n päivittäisannokset ovat aivan liian mietoja ylläpitämään kesäaikaista D:n tasoa. Alle 10 vuotiailla 50 mcg ja aikuisilla vähintään 100 ovat järkeviä annoksia.

Arkkiatri Arvo Ylppö suositteli vuosikymmeniä 100 mcg:n annoksia. Yhtään potilasvahinkoa ei tiettävästi tapahtunut, vaikka tällaisia määriä annettiin myös lapsille.