NYT TILASTOTKIN OSOITTAVAT ROKOTTEIDEN TOIMIMATTOMUUDEN

Vessin HS kommentti 30222

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007983110.html

 

Jutun tehohoidon kuolin- ja tehohoitotilastoissa Israel, joka alkoi rokottaa ensiksi ja piikittää nyt laajasti jo neljättä rokotetta, erottuu selvästi epäedukseen korkeilla ja yhä nousevilla tehohoidon luvuillaan.

Tehohoidon eri maiden tilastoista ei ainakaan nähdä rokotekattavuudessa mitään positiivista vastaavuutta tehohoidon suhteen.

Silti rokotuksia edelleen ajetaan kuin käärmettä pyssyyn huolimatta tietopuutteista niiden pitkäaikaisturvallisuudessa (tutkimuksia ei ole julkistettu ja Pfiser yritti salata ne 55-vuodeksi) ja jo todistetusta rokotusten tehosteiden omikron – tartuntoja nostavasta vaikutuksestaan, jonka WHO ja EU:n lääkevirasto julistivat pari viikkoa sitten (HS uutisointi myös) ja riippumattomat Israelilaiset lähteet jo viime syyskuussa.

Kuluttajia valitettavasti on vedetty ja vedetään höplästä koko ajan pahasti pahoinvointia tuottavilla rokotepatistuksilla, maskeilla, etätöillä, etäkoululla ja eristäytymisellä eli yksinäisyydellä.

Juuri eilen koronasairaalan ylilääkäri sanoi, että myös long-covidia on liioiteltu pahasti.

Jutun tilastoista näkyy, että alle 60-vuotiaita on kuollut koronaan 2 v aikana n. 70 henkeä vuodessa koronaan tai niin, että koronavirus on myös ollut kehossa. Sellaisia alle 60 v. monisairaita kuolee normaaleina vuosinakin ylähengitystietulehduksiin kymmeniä.

Eniten loukkaa, että aikaisemmin rehdin ja avoimen yhteiskunnan maineessa olevassa Suomessa aivopesu, sensuuri, avoimen keskustelun tukahduttaminen ja painostus virallisen koronapolitiikan taakse on ollut ennen näkemätöntä ja suorastaan uskomatonta.