Onko koronarokotteissa pitkäaikaisvaikutuksia?

Kiinnostavatko rokotusfaktat ?

Israelilaisjohtoinen lääketehdas Pfiser (päämaja USA_n FDA:n lääke- ja terveysturvallisuusviraston lähinaapurissa naapurissa ja ”hyvässä” yhteistyössä) yritti salata 55 vuodeksi koronarokotteittensa pitkäaikaisvaikutusten tutkimustiedot. FDA puolsi salaamista.

 

Kansalaisjärjestöjen valituksesta oikeus kuitenkin määräsi tutkimusdatan julkistettavaksi joulukuun alussa 2021, mikä päätös oli uutisena myös meidän valtamediassamme.

 

Kansainvälinen riippumattomien virologien ja tutkijoiden porukka totesi tutkimusten (kymmeniä tuhansia sivuja) ensimmäisen julkaistun erän (julkaistaan 2000 sivun erissä) datan erittäin puutteelliseksi ja tutkimuksellisesti heikkolaatuiseksi.

 

Jo alku julkistuksesta näyttää siltä, että rokotteisiin voi sisältyä vakavia pitkän aikavälin riskejä. Aivan varmaa on myös, että Pfiser on tehnyt tutkimusasetelmansa niin, että mahdollisimman vähän sen rokotteiden haittoja tulisi edes esille.

Kaikkien aikaisempien lääketutkimustapausten valossa (ks. mm. kirja: EU:n lääketurvallisuusviraston johtaja prof. Koetche: ”Tappavat Lääkkeet ja Järjestäytynyt Rikollisuus” 2014) tutkimusasetelma korostaa ja paisuttelee rokotusten hyviä puolia ja piilottelee haittoja. Tämä on lääketutkimuksessa vakiintunut tutkimustapa.

 

Julkisuudessa on esitetty vahvoja ja hyvin perusteltuja väitteitä, että Pfiserin rokotteet laskevat normaalia vastustuskykyä eli immuunivastetta pitkällä aikavälillä. Tämä olisi erittäin vaarallista. Tiedot täydentyvät ajan mittaan.