SYÖPÖHOIDOT EIVÄT HOIDA SAIRAUTTA VAAN OIRETTA

Vessin kommentti munasarjapotilaan hoidosta HS 40217

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005074314.html

 

Kalavainen on joutunut vallitsevan heikon hoitofilosofian kohteeksi.

Syöpätilastojen mukaan edelleen 39 % sairastuneista kuolee, kuten aikaisempinakin vuosikymmeninä.

Lääketieteen virhe on että se ei puutu syövän syytekijöihin. Se myös olettaa virheellisesti, että syöpä on kasvain. Ei ole. Syöpä on sairaus, jonka oire on kasvain. Siksi kasvaimet uusivat, vaikka niitä leikataan. Syöpätauti tuottaa niitä lisää.

Perinteinen lääketiede ei juuri yritäkään ehkäistä syöpää. Tiedetään että tupakasta saa syövän ja lihominen ja juominen ovat riskitekijöitä, muuta et voikaan muka tehdä. Pötyä.

Aurinkolomatasoinen D-vitamiinin kehossa (120 – 150 nmol) määrä myös talvella ehkäisee kymmeniä prosentteja syövistä. Lihasäilykkeet ja vain tavanomainen kuidun taso (= 13 g, pitäisi olla 100 g) ovat suurin riskitekijä suolistosyöville, runsas suolaisuus ja huonot ruokatavat (tulehtunut vatsa) vatsasyövälle, rintaliivit ja ylipaino rintasyövälle ja ylipaino on voimakas riskitekijä ylipäätään.

Tuorekasvisvoittoinen (hedelmät, vihannekset, marjat) tiheäravinteinen ruoka (ei tiheäenerginen) on vahva suojatekijä ylipäätään.

Lääkäri Max Gerson onnistui jo 1940 – 1950 – luvuilla parantamaan yli 50 % vaiheen 4- syövistä ravitsemushoidoilla (1500 potilasta) ja suoliston puhdistuksella. Hänen metodissaan keskeistä oli palauttaa kehon Na – Ka tasapaino. Nyt tiedetään n. 10 kpl syöpää torjuvia lääkekasveja. Näitä ominaisuuksia on myös kotimaisissa marjoissa. Kehon biokemialliset olosuhteet osataan nyt muuttaa sellaisiksi että syöpä paranee ja halvalla kalliisiin syöpälääkkeisiin verrattuna. Maailmalla on lääkärien klinikoita jotka hoitavat menestyksekkäästi näillä.

Tätä tietoa ei haluta julkisuuteen, koska syövän hoito on ehkä kannattavin sairaanhoidon osa. Näin sitä ei myöskään opeteta lääkäreille vaan leimataan huuhaaksi.

Näin suuri joukko ihmisiä sairastuu ja kuolee turhaan.