Tehovinkit tuottavuuden lisäämiseksi loman jälkeen

Vessin täydennys THL:n Pakarisen listaan miten työtehoa voi helposti kasvattaa

http://www.hs.fi/ura/art-2000005325017.html

 

THL:n Pakarisen ohjeet muuten ok, mutta listalta puuttuu tehokkaimmat jutut.

Vaihda asusteet väljempiin. Miehillä nyt kesällä väljät shortsit ja hihaton T-paita aktivoivat ihon ja kehon virtauksia verrattuna tavanomaiseen kierään vaatetukseen.

Naisilla lyhyt ja alaosastaan väljä kesämekko ei vaadi mitään vyötä tai puristavaa vyötärölle. Rintaliivittömyys on sekä mukavaa (pieni- ja keskikokoiset rinnat), että estää rintasyöpää.

Keväästä syksyyn kannattaa käyttää ilmavia ja laadukkaita sandaaleja ilman sukkia. Ne on myös helppo pesaista vaikka kesken päivän yhdessä jalkojen kanssa, ja saada näin hetkessä raikas olo.

Työtilaan kannatta tuoda kahvakuula, flexibar, gymstick, käsipainot, hyppynaru yms. itselle sopivia jumppavälineitä. Niitä voi käyttää puheluiden aikana yhdessä hyvän bluetooth-korvakuulokkeen kanssa,  ja näin saada sekä nestekierto-buusti, että lihasvirkistys kesken päivän muutaman kerran.

Iltapäivän uneliaisuus kannattaa nitistää ottamalla iltapäivä-snack, ja mennä sen jälkeen ulos kävelemään (mieluiten metsään, vaihtoehtoisesti pitkiin portaisiin) ja puhumaan samalla joku puhelu bluetoothilla.

Järkevintä ja tehokkainta (pienenä investointina) on vaihtaa vanha monitori kolmeen uuteen teräväpiirtoruutuun (30 % tuottavuuslisä), ostaa e-pöytä (sähkösäätöinen) kyynärtuilla ja keskiraollinen keinuva satulatuoli. Näillä yhdessä saa hyvän ryhdin, syvän, happirikkaan hengityksen, paremman aivoverenkierron (rennot kaulalihakset eivät paina isoja suonia) ja paremman suolen toiminnan (vatsa on suorassa ja lihakset aktiivisia) puhumattakaan rennoista hartioista, hyvinvoivasta selästä ja uusista olosuhteista nauttivista genitaaleista viileässä ja puristamattomassa raossa.

Ketogeeninen, kuitupitoinen dieetti paljoine terveellisine rasvoineen alkaa pudottaa turhia kiloja, kun veren sokeri ei pompi liikojen hiilareiden kanssa.

Em. keinoilla on mahdollista jopa tuplata työteho, mutta samalla löytää aivan uusi hyvinvoinnin ja energisyyden taso.