VOIKO LÄÄKÄREIHIN LUOTTAA

Vessin kommentti, miksi lääkärien hoito usein epäonnistuu ja luottamus menee

https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000005774555.html

 

Luottamuspulaan lääkäreitä ja lääkkeitä kohtaan on monia painavia syitä:

Lääkärit eivät yksinkertaisesti ole saaneet koulutusta, eli eivät tiedä mitä lääkkeettömillä hoidoilla voi saada aikaan. Näin he tietämättöminä niputtavat kaikki hyvät ja tehokkaatkin hoidot ”uskomushoidoiksi” jotka pitäisi hylätä ja syödä vain lääkkeitä.

Lääkkeettömiä hoitoja ei myöskään tutkita, koska niiden käyttö vähentää lääkemyyntiä ja lääketeollisuus on lääketieteen suurin rahoittaja, joka takuulla ajaa yksisilmäisesti omien osakkeenomistajiensa, ei potilaiden etua.

Epäuskoa lietsoo myös tiheään eri puolilla maailmaa toistuvat paljastuneet korruptiotapaukset ja lääkekatastrofit, viimeisimpänä vaarallisilla kokeilulääkkeillä tehty koe, jossa kuoli 10 lasta joku päivä sitten.

Lääketeollisuus tekee suurimman osan lääkekokeistaan köyhillä ihmisillä kehitysmaissa pilkkahintaan bulvaaniyrityksen suorittamana, joissa vammautuneista tai kuolleista ihmisisitä ei tule otsikoita minnekään, koska omaiset ostetaan tai uhkaillaan hiljaisiksi.

Monet lääkärit väheksyvät eivätkä tunne kunnolla edes tavallisimpia hoitomenetelmiä kuten ravitsemuslääketiedettä, kiropraktiaa, fysioterapiaa, akupunktiota, fytoterapiaa (lääke- ja yrttikasvien käyttö) jne. joilla on jo vankka asema ennaltaehkäisyssä tai hoidossa.

Menemättä ilmeisiin huuhaa hoitoihin, kentällä on vielä suuri joukko hoitoja ja terapioita, joiden vaikutustehon mekanismeja ei vain tunneta, ja joissa plasebo vaikutus on yhtä ainakin yhtä hyvä kuin lääkkeilläkin.

Terveysympäristömme sisältää suuren määrän ihmisen aikaansaamia riskejä kuten A1 maito (siinä hapettava BCM7-proteiini) ja sen käsittely, lisä- ja vierasaineet, laitteiden lyhytaaltosäteily, stressi, päihteet, antibioottituhot suolistossa, huonot elintavat jne. joiden yhteisvaikutusta yksilön terveyteen mielessään ymmällään oleva lääkäri voi vain arvailla.