D – VITAMIINILLE LÖYDETTY UUSI TEHTÄVÄ KORONAN TORJUNNASSA

Vessin Hs kommentti 300920

Linkki artikkeliin

Tutkijat ovat löytäneet häiriöt bradykiniinibiokemiassa osaksi vakavia koronasairastumisia. Tämä on jutun mukaan selvästi yhteyksissä D-vitamiiniin, johon siis jokainen voi vaikuttaa itse.

Kun kesän D-vitamiinit kehossa ovat loppu, ja sen puuteen aika alkaa, sairastumiseen tulee varmuudella piikki talven ajaksi, paitsi, jos panemme koko maan taloudelle katastrofaaliseen ”lock-downiin.”

On aivan selvää, että tilanne pahenee koko ajan, eivätkä maskit sitä ratkaisevasti muuta, koska tämä virus on ovela leviämään. Maskeilla ei ole saatu ilmeisesti mitään merkittäviä tuloksia missään maassa.

Viranomaisten pitäisi järjen, totuuden ja tieteen nimissä neuvoa ihmisiä myös pitämään huolta omasta henkilökohtaisesta immuunivasteestaan pitämällä D-vitamiini-, sinkki-, C-vitamiini-, kuidun syönti-, liikunta- ja unitasonsa korkealla ja välttämään valvomista, liikkumattomuutta, kaikkea ylirasitusta ja syömästä paljon nopeita hiilihydraatteja.

Joka tapauksessa vain pieni vähemmistö tulee sairastumaan ja itse voi vaikuttaa ratkaisevasti, kuuluuko siihen vähemmistöön.