KIINAN ARVOT JA VAIKUTUS MAAILMALLA

Vessin Hs kommentti 161218

Kiinan arvot ovat hiuksia nostattavat: EI ihmis- ja yksilön oikeuksia, EI ympäristöstä oikeasti välittämistä, EI henkistä tai hengellistä vapautta, EI tasa-arvoa. EI lämminhenkisyyttä ja inhimillisyyttä, Ei läpinäkyvyyttä.

Korruptio on läsnä kaikkialla. Mm sairaaloihin (valtion omistuksessa) ja muihin valtion laitoksiin (joita on pilvin pimein) kaikki hankinnat tehdään moniportaisen hankintakanavan kautta, jossa jokaisella tasolla johtava virkamies ottaa päältä voitelurahoja itselleen.

Yritysten on pakko pitää kahta kirjanpitoa ja kassaa korruptiomaksujen takia.

Kaikkien kansalaisten tärkeimpiä toimia valvotaan. Tämä on laajenemassa muuanne maailmaan. Verkkojen ja tietovirtojen valvonta on keskeinen työkalu.
Terveysympäristöjä ei haluta kehittää ollenkaan.  Kiinassa miehisyys on hormonihäiritsijöiden takia katoamassa jopa muita maita nopeammin. Masentuneiden määrä on erittäin korkea. Lihavuussairaudet, diabetes ja syöpä on erittäin yleisiä ja kasvamassa.

Kiinalaiset ovat ankeassa kilpailuyhteiskunnassa pahasti kännykkäriippuvaisia, joka on pakotie arjen paineista.
Romantiikkaa, tervettä positiivista sukupuolista jännitettä ja tervettä seksiä on hyvin vähän, minkä takia lapsia tulee yhä vähemmän. Väestörakenteen romahdus odottaa Kiinaa 30 -40 v perästä.

Kiinassa ei harrasteta liikuntaa, eikä sille edes rakenneta paikkojakaan. Siellä nukkemainen vetäytyvä, hiljainen, vaaleaihoinen lihaksiton naisen ruipelo on ihanne.

Kiinalaisilla on erittäin heikko itsetunto, koska henkinen ja fyysinen rankaiseminen ja kiusaaminen on maan tapa lasten kasvatuksessa.

Työpaikoilla eikä yhteiskunnassa ole avoimuutta eikä asioista keskustella, koska vanhanaikainen johtamiskulttuuri on sanelukulttuuria kuten politiikkakin. Johtajuutta ei saa arvostella.

Kiinalaiset vievät huonoja arvoja ja käytäntöjä mukanaan muualla maailmaan.

Kiinaa johtaa vanhojen miesten hallitus, jonka jäsenet ovat saaneet arvonsa ja kokemuksensa kymmeniä vuosi sitten.