MIKSI KIINASSA EI OLE KORONAA?

Vessin spekulaatio todennäköisestä keinosta Hs 311020

Linkki artikkeliin

”Kiinan ihme” eli koronan tuottajasta lähes täydelliseen poistamiseen, vastoin kuin muu maailma, sisältää tietenkin jonkin selityksen.

Todennäköisin selitys on se, että fiksuna maana Kiinan tutkijat ottivat käyttöön jo vanhan tiedon, että D-vitamiini estää virusten infektoitumista ja vakavampaakin sairastumista tehokkaasti.

Voi arvata, että tämä asia myös testattiin ja pantiin toimeen viime talvena ja saatiin epidemia kuriin muutamassa kuukaudessa.

Ilman tätä, myös Kiina kamppailisi uusien aaltojen kanssa.

Pitää myös huomata, että kiinalaiset eivät ota aurinkoa, vaan suojautuvat siltä tarkasti ja haluavat pitää ihonsa vaaleana myös kesäisin, joten Euroopan kaltaista viruksen kesätaantumista ei siellä olisi muutenkaan.

Nyt on hyvin loogista, että Kiinassa kaikessa hiljaisuudessa D-vitaminoidaan tehokkaasti jotakin (ehkä ruokaöljy) tai joitakin elintarvikkeita riittävän tason (75 nmol/l) saavuttamiseksi kansalaisiin.

Meilläkin suoritetaan maidon D-vitaminointia, mutta vain niin pienillä määrillä, että sillä ei ole sairastuvuuteen merkitystä. Valitettavasti. Näin Kiina on ottamassa Kiinan johdolle epäilemättä mieluinen ”taloushyppy” suhteessa muuhun maailmaan, samalla kun kansantalous Euroopassa ja USA:ssa kituu.