MIKSI KORONAROKOKOTUKSIA VÄLTELLÄÄN

Julkisia sisäliikuntapaikkoja suljetaan ja kylpylöitäkin laitetaan koronapassin taakse. Näin ihmisiä jaa vaille näitä palveluja, jotka voivat olla heidän liikuntatottumuksilleen hyvin tärkeitä. Koronapassin vaatiminen on mielestäni epäviisasta ja vähentää terveysliikuntaa eli haittaa kansanterveyttä enemmän kuin passipakko hyödyttää. Miksi ihmiset sitten jättävät rokotukset ottamatta?

Ihmisillä on useita loogisia syitä jättää piikit ottamatta
koska:

 1. Monet ihmiset saavat rokotteista ikäviä sivuoireita, jotka voivat kestää jopa viikkoja. Näistä oireista on THL:lle lähetetty yli 20.000 haittailmoitusta, joista on käsitelty vain n. ¼. Käsittely on hidasta. Myös tiedetään, että vain osa haittakokemuksista raportoidaan THL:lle. Sairaanhoitajat tai lääkärit eivät tue ilmoituksen tekemistä, eivätkä auta osaamattomia. Haittailmoituslomake antaa aivan liian vähän vaihtoehtoja. Vakavan haitan määritelmä on liian kova. Ihmiset kokevat loukkaavana, että heidän haittaoireitaan vähätellään.
 2. Suomessa on kuollut rokotuksiin liittyen raportoidusti ainakin 140 henkeä. Monia sairaala- tai hoivakotikuolemia ei silti kirjata rokotteiden yhteydessä tapahtuneiksi. Itse tiedän 2 kpl. Sairaaloissa määrätyillä osastoilla työskentelevät tietävät asiasta enemmän. (lue sairaanhoitajan protesti:com). Siksi myös sairaanhoitajien joukossa on koronarokotevastaisia.
 3. Rokottaminen tehdään usein väärin, eli annetaan rokote verisuoneen, mitä ei saisi haittojen takia tehdä. Neulan kärjen oikea paikka pitäisi varmistaa vetämällä ruiskuun neulalla nestettä kudoksesta varmistukseksi ennen rokotteen painamista sisään. Tätä laiminlyödään usein, mikä on yleisessä tiedossa.
 4. Rokotteisiin liittyvät lupaukset ovat osoittautuneet tyhjiksi kerta toisensa jälkeen. Nyt tiedetään, että rokote ei estä tartuntoja mutta kolmas rokote estää väitetysti vakavia tautimuotoja. Miten tämä olisi ennätetty tutkia kunnolla parissa kolmessa viikossa? Luottamus rokotteisiin horjuu. Nyt on näkyvissä tulevaisuus, että näitä rokotteita joutuukin ottamaan 2 –  4 kpl vuodessa hamaan tulevaisuuteen. Kaikki eivät halua suostua tähän.
 5. Rokotteiden teossa ohitettiin ajan puutteessa tärkeät normaalit pitkäaikaistutkimukset, joten pitkän aikavälin terveysvaikutuksista ei ole varmuutta kenelläkään. Kovassa kiireessä tehtävän omikron rokotteen kanssa pitkä aikavälin testejä ei tietenkään myöskään ennätetä tehdä.
 6. Tilastojen mukaan keskenmenot lisääntyvät alle 20 viikon raskauksissa. Tästä on selvää dataa USA:sta

 7. Nuorten miesten ja poikien sydänlihastulehdukset lisääntyvät rokotteiden takia. Tämäkin selviää USA:n tilastoissa.
 8. Huolta herättää piikkiproteiinin vaikutus ihmisen solujen sisällä DNA:n rakenteiden itsekorjautuvuuteen eli ihmisen immuunivasteeseen ajan mittaan. Tästä on jo huolestuttavia havaintoja laboratoriokokeissa, joita tulisi tutkia lisää.
 9. Terveystietoiset pitävät vastustuskykyään riittävänä ilman rokotusta. Ajatellaan, että aurinkoloma-aikainen D-vitamiinin taso, reilu C-vitamiini, sinkki, runsas kuitu, probiootit, liikunta, ylirasituksen välttäminen ja hyvä uni valmistavat perusterveelle niin hyvän vastustuskyvyn, että ainakaan vakava korona sairastuminen ei ole ollenkaan odotettavissa.
 10. On epäilyttävää, että D-vitamiinista ei puhuta koronan torjuntakeinona mitään, vaikka aina kesäisin korona ja kaikki muukin virussairastaminen hiipuu. D-vitamiinitutkimus jo 80 vuoden ajalta, biokemia D:n toiminnasta immuunivasteessa ja suuri määrä hyviä kokemuksia ovat vesiselviä ja puoltaisivat ehdottomasti koko keskikesän ulkopuolista D-vitamiinilisää, ja veressä sen määrän pitämistä aurinkolomatasolla (120-150 nmol/l D-vitamiinia veressä). Tämä saataisiin helposti aikaan aikuisille min. 100 mcg:n päiväannoksilla (alle 10 – vuotiaille 50 mcg) ja vuosittaisella tarkistavalla laboratoriotestillä. Miksi D-vitamiinia ei haluta ottaa keinovalikoimaan?
 11. Rokotuksia ajetaan kuin käärmettä pyssyyn, mikä herättää vastarintaa. Ihmiset eivät pidä pakottamisesta, ja että harkitsevat tuomitaan tyhmiksi ja vastuuttomiksi. Ihmiset eivät ymmärrä, miksi joka tapauksessa terveenä pysyvät, tai vain hyvin lieviä oireita saavat lapset pitäisi rokottaa kaiken epävarmuuden keskellä.
 12. Rokotteista huolta aiheuttavia kysymyksiä ja asioita mediassa piilotellaan, sensuroidaan, vähätellään ja jätetään vastaamatta. Moni on kokenut, että valtamediassa on meneillään voimakas koronatietosensuuri. Edes lääkärien huolestuneita kirjoituksia ei julkaista, eikä kysymyksiin löydy vastaajia. Kysymyksiä esittäviä on irtisanottu ja suuri joukko huolestuttavia asioita itse kokeneita ja nähneitä ei uskalla sanoa mitään. Mielipiteen ja ilmaisun vapaus on heikentynyt. Keskustelun ja tiedon puute vilkastuttaa tietysti mielikuvitusta ja salaliittoteorioitakin esiintyy.

 13. Monille lääkkeetön elämä on arvokas tavoite. Kun ihminen on ollut vuosikymmeniä terve, ei ole helppoa luopua tästä ja alkaa ottamaan toistuvia rokotuksia, kun ei koe olevansa sairas, ei riskiryhmässä eikä koe rokotuksiin itse tarvetta.