MIKSI VAUVAT VÄHENEVÄT ?

Vessin kommentti asiaan, josta ei uskalleta puhua hs20619
https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006127197.html

Hormonihäirintä vähentää vauvoja.

Jo 10 v. sitten TV 1 julkaisi BBC:n tiedeohjelman (minulla se on nauhurilla), jossa tanskalaiset, ranskalaiset ja USA:laiset tiedemiehet selittivät pitävästi, miten muovista, säilykepurkeista, kosmetiikasta ym. liukenevat molekyylit sotkevat sukupuolista kehitystä ja tulevaa sukupuoliterveyttä sikiön alkuviikoista lähtien käyttäytyen elimistössä kuin hormonit.

Ilmeisesti tämänkin takia monet lajit ovat harvinaistuneet (sammakot, vesihyönteiset, merilinnut) ja ihmisen lisääntymiseen tällä ”HORMONIHÄIRINTÄ” (engl. endogryne disrupting) ilmiöllä lienee suuri vaikutus.

Ihmisellä ilmeisesti juuri hormonihäirintä on myös romahduttanut yleisen keskimääräisen sperman laadun ja testosteronin määrän, jotka molemmat ovat tärkeitä suvun jatkamisessa. Jotkut tiedemiehet ovat jo päätelleet, että tämän ilmiön takia Euroopasta ja USA:sta puuttuu jo vajaat 10 miljoonaa poikaa, joiden sukupuolinen kehitys on muuttanut alkion tytöksi, vaikka geeniohjaus onkin ollut poika.

Valitettavasti ympäristön kemikaali- tai ruokaturvallisuuden eteen tässä asiassa ei ole tehty juuri mitään. DBA ja joku muu kemikaali on kielletty, mutta esim. glyfosaattia ja antibakteerisia tuotteita, jotka lienevät myös haitallisia tässä suhteessa, vielä saa vapaasti ja yleisesti käyttää.

Nykyisiä hallituksen muodostajia on tästä ongelmasta taas kertaalleen tiedotettu.
Katsotaan, tapahtuuko mitään.

Toinen asia mikä ilmeisimmin vähentää lisääntymistä monen mekanismin kautta, on kännykän käyttö ja oletettavasti myös kännykkäsäteily.

TT Jouko Ahonen on kv. tutkijaryhmässä tämän asian kimpussa ruotsalaisen professorin johdolla. Tähän mennessä tuulleet raportit ovat jo hyvin huolestuttavia ja 5 G tekniikka pahentaa asiaa ryhmän mukaan entisestään.

Katsotaan sensuroiko HS tämän kommentin, kuten on tapahtunut monelle tästä asiasta kirjoitetulle!