MILLOIN TOINEN AALTO TULEE

Vessin valaiseva kommentti Hs 160620

Linkki artikkeliin

Suomessa ei tarvitse olla huolissaan toisesta aallosta niin kauan kuin aurinko pitää kansan D-vitamiinituotannon talvea paremmassa kunnossa.

Aurinko siis antaa ”laumasuojaa”, koska selvitysten ja tilastojen mukaan kohonneet veren D-vitamiinimäärät suojaavat tehokkaasti viruksen infektoitumiselta.

Toivottavasti tästä asiasta tiedotetaan kansalaisia laajasti, jotta he alkaisivat syödä D-vitamiinia lisäravinteena, kunhan elokuussa auringon otto loppuu.

Tästä vaihtoehdosta apteekit sekä lääkkeiden ja rokotteiden valmistajat näkevät painajaisia, koska aurinkoloma-aikainen D-vitamiinitaso tervehdyttää ihmisiä (katsokaa tilastoja kesäsairastumisista) muutenkin ja vähentää lääkkeiden myyntiä. Jos korona muuttaa vilkastuttaa D-vitamiinin syöntitapoja, moni lääkkeiden myynnistä ja valmistamisesta tulonsa saava on hyvin onneton.

Kiinalaiset eivät käytä lisäravinteita ja inhoavat auringon ottoa (vaalea iho on siellä ”hieno”, mutta tumma päivettynyt iho rahvaanomainen) ja siksi virusaallot voivat siellä ryöpsähtää milloin tahansa.

Huonon ravintorasvan, sokerin syönnin, kuidun puutteen ja liikkumattomuuden takia  kiinalaiset ovat muutenkin aika tulehtuneita ja terveydeltään hauraita amerikkalaisten tapaan, mikä lisää koronainfektioita minä vuodenaikana vaan.