MISTÄ KORONAVIRUS ON LÄHTÖISIN

Vessin kommentti YLE:n uutisiin 100921

https://yle.fi/uutiset/3-12092336

Riippumattoman tiedemiesryhmän arvio USA:sta on, että 98 % todennäköisyydellä korona on Wuhanin viruslaboratoriosta karannut / levitetty virus. Perustelut ovat seuraavat:

  1. Todetusti ko. laboratoriossa kehiteltiin ja testattiin juuri erilaisia koronaviruksia lepakoita koe-eläiminä käyttäen. Jenkin antoivat siihen juuri paljastettujen tietojen mukaan yli 500.000 dollaria.

2.Lokakuussa 2019 ainakin 3 laboratorion työntekijää sairastui tautiin (ja joutui sairaalaan), joilla oli juuri koronaviruksen oireet.

  1. Missään luonnossa elävissä eläimissä ei ole löydetty koronavirusta raivokkaista etsinnöistä huolimatta.
  2. Korona levisi juuri Wuhanin kaupungista, ei esim. sen ympärillä olevalta maaseudulta. Ensimmäiset koronaa kuljettavat ihmiset lensivät pois tästä kaupungista viimeistään jo lokakuussa 2019. Ehkä jopa syyskuussa.
  3. Laboratorion amerikkalainen työntekijä oli kehaissut jo puoli vuotta aiemmin, miten helppoa on valmistaa erilaisia versioita koronaviruksesta.
  4. Asiantuntijoiden mukaan erittäin ilmeisesti osa koronaviruksen perimästä on laboratoriosta kotoisin eli manipuloimalla aikaansaatu.
  5. Kiina on pimittänyt kaikki Wuhanin laboratorioon liittyvät tiedot voimakkaasta painostuksesta huolimatta. Maalla on siis paljon salattavaa. Muuten se ei ryhtyisi tällaiseen omaa mainettaan huonontavaan salaamiseen. Se, että Kiina kiistää kaiken osallisuuden ilman tietojen julkistusta, on tietysti aivan merkityksetöntä, tai pikemminkin merkki syyllisyydestä.

 

Edellä esitetyn perusteella on varmaa, että virus on peräisin viruslaboratoriosta.

En tiedä on se suomettumista, poliittista arkuutta tai typeryyttä, että suomalaiset ”asiantuntijat” eivät halua sanoa ääneen tätä johdonmukaista asiaa.