MITEN OPTIMOIDA ALUSHOUSUT

Vessin täydentävä HS kommentti tärkeästä terveystiedosta

https://www.hs.fi/elama/art-2000005720129.html

Lääkärien neuvoissa on niin paljon puutteita, että niitä on syytä täydentää.

Pääsääntöisesti alushousut kiristävät ja hiostavat. Tämän näkee jo kuminauhojen aiheuttamista painojäljistä. Ylivoimaisesti miellyttävin ja terveellisin tapa on olla ilman alushousuja ja opetella pesemään peffa vessakäynnillä, tai heti kun pääsee ”sivistyneeseen” vessaan.

Jo päällyshousujen ja pehmustettujen tuolien takia kivekset ovat lähes aina liian lämpimässä. Sperman laadun lisäksi haittaa tästä aiheutuu ennen kaikkea testosteronin tuotannolle (75 % kiveksistä), jota jokainen mies tarvitsee miehisyytensä ylläpitoon.

Myös naisilla alushousut aiheuttavat hikoilemista tai lisää kosteutta, mikä riemastuttaa alapäässä pesiviä ja myöskin suolesta tulleita bakteereita. Kun hikinen takapuoli hakaa tavalliseen istuimeen, bakteerit livahtavat helposti peräaukon seutuvilta vulvan alueelle.

Näiden joukossa voi olla nykyään myös superbakteereita, joiden pääsy genitaaleihin naisen tulisi estää, koska sieltä nämä voivat livahtaa ohuen ihon pikkunaarmuista helposti kehoon, pahimmillaan karmein seurauksin. Myös naisille toistuva alapesu vedellä, on hyvää ennaltaehkäisyä tuulettavan alushousuttomuuden lisäksi.

Lähes poikkeuksetta alushousut myös kiristävät, mikä pahenee istuttaessa. Lantiossa, kuten koko kehossa on 700 km mikrotiehyitä / 100 g pehmytkudosta aineenvaihdunnasta huolehtimassa. Lisäksi lantionpohjan läpi kulkevat tärkeät genitaaleja huoltavat pudental – veritiehyet ja hermot, sekä puristukselle superherkkä imusuonisto.

Naisilla ”tavallinen” alushousupuristus haittaa kehon pystyvirtauksia ja näin edistää suonikohjujen ja selluliitin muodostumista. Parempi on käyttää ns. saumattomia ja 2 numeroa liian isoja housuja. Nekään eivät lökötä ja pysyvät päällä.

Alushousuttomuuden lisäksi keskiraollinen hyvin muotoiltu keinuva satulatuoli parantaa genitaalien ilmavuutta, vähentää genitaaleihin kohdistuvaa haitallista painetta ja alentaa lämpötilaa.