MITEN SELVITÄ VAUVAKADOSTA

Vessin selventävä kommentti HS:njuttuun 20220
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006392509.html

Kirjoittajan suru monistuu myös yhteiskunnassa kasvavaksi huoleksi kansakunnan ilmapiiristä ja jatkumisesta vauvakadon pahetessa.

Yhteiskunnan pitäisi tukea eri järjestelyin naisia, jotka haluavat synnyttää ja hoitaa lapsia ilman siihen toimintaan kykenevien (ja hupenevien) miesten apua.

Vauvakadonkin syiden rohkea tunnustaminen on edellytys korjaustoimille.

Pahimpana syynä on teollisista kemikaaleista (ehkä eniten muoveista) johtuva molekyylitason hormonihäirintä, joka heikentää ainakin miesten lisääntymis- ja hormoniterveyttä.

Tästä ns. asiantuntijat eivät uskalla julkisesti mainitakaan, vaikka sen merkit ovat selvät biokemiassa ja näkyvät myös eläinkunnassa.

Älypuhelimien tulo ja vauvakadon samanaikaisuus panee myös epäilemään laitteiden mikroaaltosäteilyä. Tutkimus onkin jo paljastanut siitä monenlaisia vaikutuksia.

5G lisännee haittoja merkittävästi, ja 5G vastaiseen liikkeeseen tulee tiedemiehiä jatkuvasti lisää.

Ainakin on varmaa, että digilaitteiden käytön ja palvelujen koukuttavuus muuttaa ihmisten käyttäytymistä niin, että sosiaalisuus, liikunnallisuus ja yhteiskunnallinen aktiivisuus vaihtuu lisääntyvästi epäterveelliseksi ruutujen ääressä kököttämiseksi ja laitteiden räpläämiseksi. 

Elinympäristön ihmisiin kosketuksissa olevien kemikaalien lisääntyminen on myös epäilyjen listalla. Ainakin erilaiset valmisruokalajit (valmis-, eines- ja roskaruoka) aiheuttavat pahenevaa ylipainoa, joka tutkitusti heikentää miesten ja naisten hormoni- ja siten lisääntymisterveyttä.

Näyttää siltä, että ihmiskunta on tyhmyyksissään rakentanut tekniikkaa ja on omaksunut elintapoja, jotka koituvat sen omaksi tuhoksi.

Nyt pitäisi peruuttaa vikkelästi, eliminoida haittoja pahimmasta alkaen ja taata siten toivo Suomen ja ihmiskunnan nykytrendiä terveemmästä tulevaisuudesta.