MITKÄ SYÖPÄHOIDOT OVAT TEHOKKAITA

Vessin täydentävä kommentti Hs 220120
https://www.hs.fi/tiede/art-2000006380050.html

Näitä tulevaisuuden ”lupaavia” syöpähoitoja on uutisoitu tihein välein yli puoli vuosisataa.
Yhtään viisasten kiveä ei ole löydetty, mutta rahaa on palanut lähemmäs tuhat miljardia.

Syöpäteollisuudella on yhteistyö – mediansa avustuksella markkinointistrategiana hehkuttaa jotakin uutta teoreettista hoitoideaa, tarkoituksena mainostaa itseään ja ”muka” -osaamistaan. Silti syöpiin kuolee tosiasiallisesti lähes 50 % sairastuneista. Luku ei ole laskenut montaa prosenttia 1980-luvusta.

Syöpätilastoissa yleisöä huijataan siten, että jos et ole kuollut 5 v sisällä syöpädiagnoosista, sinut katsotaan siitä syövästä parantuneeksi, vaikka kuolisit juuri siihen syöpään seuraavassa kuussa.

Jotkut sinnittelevät syöpiensä kanssa ensimmäisen diagnoosin jälkeen jopa 30 v., eli he ovat ”parantuneet” tällöin jopa 6 kertaa. Minullakin on tällainen syöpäkeskeistä elämää elänyt tuttu. Ihmisiä on opittu pitämään hengissä aikaisempaa pidempään.

Hienoa, jos oikeasti jotain merkittävää joskus löydetään, joka parantaa synkkiä tilastoja ihan käytännön tasolla.

Tässäkin jutussa otsikko on taas kerran liian optimistinen. Miksiköhän?

Syövän perusolemuksesta on selvitetty niin paljon, että tiedetään mitkä asiat altistavat erilaisille syöville. Näin altistusten ennakkoehkäisyllä, voitaisiin ehkäistä suurin osa nykyisistä syövistä.

Jo syövän saaneella on myös hyvät mahdollisuudet parantua ilman syöpälääkkeitä, jos kehon biokemia muutetaan syövälle vastenmieliseksi. Tri Max Gerson osoitti sen jo 1940 – 1950-luvuilla parantamalla yli 50 % vaiheen 4 syövistä. Lääketiede on lytännyt Gersonin menetelmän täysin, vaikka hoidot, seurannat ja menetelmät ovat tieteellisesti ja pitävästi dokumentoituja.

Syy on se, että G:n menetelmässä ei myydä kalliita lääkkeitä, vaan aktivoidaan kehon omat puhdistavat ja parantavat voimat (immuunipuolustus) tappamaan syöpäsolut elimistöä erisyisesti aktivoivilla ja puhdistavilla elin- ja ruokatavoilla.

Tämä ei jättivoittoja jauhavalle lääketeollisuudelle sovi. 

Se onkin saanut poliittisen vaikutusvaltansa (raha) avulla aikaan, että luontaiset syövän hoitomenetelmät on käsittämättömästi kriminalisoitu lääkärien antamina useimmissa maissa.

Nyt tiedetään useita muitakin luontaisesti Gersonin menetelmää tukevia ja täydentäviä hoitoja, joilla saadaan entistä parempia tuloksia. Olen koonnut niitä tiedostoon.  Ks. vessi.eu