ONKO LUPAAVIA SYÖPÄLÄÄKKEITÄ TULOSSA?

Vessin kommentti Kauppalehteen 201220

Linkki artikkeliin

Jutussa aivan oikein kuvaillaan keinoja, joilla syövän etenemistä voitaisiin estää.

     Itse asiassa näitä keinoja on paljon ja myös keinoja, joilla voi ennaltaehkäistä syöpää. Alkoholin, tupakan, lihavuuden, kemikaalien ja lihavalmisteiden riskit jo tunnemmekin.

    Sen sijaan harva tietää miten voimakas on D-vitamiinin ehkäisyvaikutus sekä kehon Na / K suhteen muuttaminen kaliumvoittoiseksi on ja immuunivasteen tehostaminen kaikin tavoin.

     1950-luvulla Tri Gerson pystyi parantamaan yli 50 % vaiheen 4 syöpäpotilaistaan omalla ravintoon, suolen terveyteen ja immuunivasteen kehittämiseen keskittyvällä menetelmällään.

     Valitettavasti nykyiset lääketieteen opiskelijat eivät tiedä mitään (ei opeteta) Gersonin metodista, vaikka organisaatio edelleen toimii USA:ssa.

     Lääketeollisuus tehtailee tasaisin väliajoin (mainos- ja imagomielessä) ”lupaavia tulevaisuuden syöpähoitoja” kuten nyt tämäkin jutun aihe on. Todelliset onnistumiset ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään 1970-luvulta lähtien, jolloin syöpälääkkeitä alettiin tehokkaasti kehittää. Rahaa sen sijaan on palanut satoja miljardeja.

     Kuolleisuus syöpiin on väitteistä huolimatta edelleen noin 50 %, kun tilastoista karsitaan pois se virhe, että syöpä on ”parantunut” jos sen kanssa potilas on hengissä vielä 5 v kuluttua diagnoosista.

   Suomessa syöpiin kuolee n. 13.000/v, uusia syöpiä on luokkaa 26.000 – 27.000 ja n. 6000:lla syövän kanssa taistelua on kestänyt yli 5 vuotta.