ROKOTE VAI D-VITAMIINIA FLUSSAN TORJUNTAAN

Vessin korjaava kommmentti Hs 141019
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006271680.html

”Rokote on paras keino suojautua taudilta”.Sanovat Ruotslainen ja Nohynek.

Tämä EI PIDÄ paikkaansa.

Tutkitusti optimaalinen taso D-vitamiinia (yli 120 nmol eli aurinkolomataso) on tehokkain suoja. Sen lisäksi D-vitamiinilla on satoja muitakin suojaavia vaikutuksia aivoista suolistoon. Oma taso kannattaa mitata ja tuunata lisäravinteet sen mukaan.

D-vitamiini (oikeastaan steroidi hormoni) on luonnon rakentama välttämättömyys terveeseen kehoon. Sen tuottamiseen tarvitaan aurinkoa, jota meillä ei ole tarpeeksi keskikesää lukuun ottamatta. Silloinkin pitäisi olla ulkona keskipäivällä vähissä vaatteissa.

Meidän yrityksemme (50 hlö) flunssamäärät laskivat selvästi, kun aloimme rokotusten (rokotimme henksun 2 v) jälkeen antaa kaikille vuoden ilmaiset D-vitamiinit joululahjana.

Arvo Ylppö suositteli 100 mcg D:tä kymmeniä vuosia. Hänen jälkeensä suosituksia vähennettiin radikaalisti. Hyvä D:n taso vähentää yleissairastumista merkittävästi, mikä vaikuttaa lääkemyyntiin…monia harmittavasti.

Jos flunssa kuitenkin tulee, siitä päästään nopeimmin eroon kotimaisella sinkki – flunssa lääkkeellä ja ottamalla C-vit. 2-4 g/ joka toinen tunti valveilla olon ajan sekä huilaamalla, pukeutumalla lämpimästi ja juomalla sokerittomia.