SYÖMMEKÖ LIIKAA LISÄRAVINTEITA

Vessin korjaava kommentti Hs 10620

Linkki alkuperäiseen kirjoitukseen

AA- liikkeen perustaja Bill W paransi oman masennuksensa B3 vitamiinilla eli niasiinilla ja suositteli sitä masennuksen hoitoon yleisemminkin. Usein alkoholistit ovat masentuneita, ja siksikin tämä tehoaa heihin.

B3:a onkin menestyksellisesti käytetty masennuksen hoitoon mega-annoksina ilman todettuja haittavaikutuksia.

Valitettavasti suositusta ei käsittämättömästi enää toteuteta, mutta myöskään lääkärit eivät saa ravitsemuslääketieteen koulutusta, että osaisivat käyttää ravinteiden mega-annoksia hoitoina, missä niillä olisi monta kertaa perusteltu sijansa.

Esimerkiksi vilustumisen tai muun infektoitumisen hoidossa (2-3 g joka toinen tunti valveilla ollessa) lyhentää tunnetusti taudin kestoa ja vakavuutta paljon.

Infektiotautien keston lyhentämisessä mega-annokset C-vitamiinia, jopa suonensisäisesti ovat jo käytössä oleva ja tehokas systeemi.

Kaikille karjaeläimille syötetään topakat annokset lisäravinteita täysipainoisen, luonnollisen ja kuumentamattoman rehun lisäksi, millä estetään sairastumiset ja kasvun heikentyminen.

Ihmiset syövät noin puolet ruuastaan tyhjinä kaloreina ja monilla on ravinnevajauksia, joiden poistaminen lisäravinteilla parantaisi terveyttä.

Meillä on yleisesti pulaa mm. seleenistä, jodista, Omega3 rasvahapoista, magnesiumista, B12 ja B9 vitamiinista ja sinkistä joitakin mainitakseni. Näistä puutteista tulee huomattavia yksilö- ja kansanterveydellisisä vaikutuksia.