THL:n ROOLI FLUNSSAROKOTEMARKKINOIJANA ON MOITITTAVA

HS komm miten kansalaisia vedetään höplästä myös flunssan torjunnassa

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005872091.html

 

THL on alentunut olemaan lääke- / rokoteteollisuuden markkina- ja myyntimies vaikka nämä tuotteet ovat surkeita.

Se johtunee myös siitä, että THL:n pääjohtaja on rokoteteollisuudesta tullut lobbari.

Vuosi toisensa jälkeen kuulemme erilaisia selityksiä, miksi rokotteet eivät toimi. Ne, jotka eivät ota huonoja rokotteita, leimataan rokotevastaisiksi.

Muistamme hyvin THL:n tunaroivan narkolepsiakatastrofin, jonka seurauksena meillä on edelleen n. 300 elinikäisen narkolepsian kanssa taistelevaa perhettä, joissa sairastuneiden lasten elämä on pilalla.

THL:n ja sen läheisen ja luotetun yhteistyökumppanin lääketehdas GSK:n sinä vuonna ”kiireellä” ja puolipakolla kansalle tunkema rokote ei edes toiminut, sillä maat, joissa ei ketään rokotettu, eivät kärsineet yhtään sen suuremmista sairastumisprosenteista.

Influenssarokotustuputus onkin vain yksi keino lisätä huonolla moraalilla toimivien lääketehtaitten myyntiä.

THL ei tieyenkään kerro, että veren 60 nanogramman eli 150 nmol D-vitamiinitasolla flunssienkin torjunta on paljon rokotteita parempaa ja sen lisäksi saadaan hyvää ennakkoehkäisyä moniin muihinkin vaivoihin, kuten syöpään.

Lääketeollisuuden intresseistä johtuen, Suomen D-vitamiinitaso suositus on puolet kv. asiantuntijoiden suosituksesta, millä on selvä merkitys yleisessä sairastuvuudessa.

THL ei tietenkään myöskään kerro, että meillä on erinomainen sinkkipohjainen ja tehokkaaksi osoittautunut kotimainen flunssaa parantava valmiste, jolla flunssapäivät saadaan leikattua ainakin puoleen.