ONKO KORONA OHI ?

Vessin kommentti HS 11022

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009105048.html

 

Juttu esittää asian aivan kuin viruksen vaikutus olisi ohi.

1.1.2022 mennessä Suomessa oli kuollut virukseen tai viruksen kanssa n. 1500. Kaikista aikaisempaa paremmista suojatoimista ja kattavista rokotuksista huolimatta nyt 9 kuukaudessa kuolleita on tullut 4500 lisää. Tosin muutamaa sataa lukuun ottamatta he ovat yli 70 v. Ylipaino ja perussairaudet altistavat työikäiset vakavalle tautimuodolle, jos heillä on tyypillisen alhainen (alle 80 nmol/l) D-vitamiinitaso alle 50 mcg:n päiväannoksilla.

Kun suomalaisten D-vitamiinitasot laskevat suureksi osaksi auringottomuuden ja lisäravinteen liian vähäisen syönnin takia, hengitystievirussairastumisten, (mukana myös covid-19) määrät alkavat taas nousta. Siksi THL alkoikin jo väläytellä maskisuosituksia, vaikka niiden käytön ei ole pitäsäti ollenkaan näytetty hidastaneen sairastumisia. Päinvastoin, useimmat työikäiset, jotka ottivat rokotusten tehosteita, infektoituivat kevättalvella 2021 sairaslomakuntoon asti, jopa toistuvasti.

Meidän tulisi, aivan oikein, elää normaalisti ja ottaa koronavirus normaaliin mikrobimaailmaan kuuluvana.

Valitettavasti vain on odotettavissa, että koronan erityistorjunta- ja rajoitustoimia sekä – pelkoa aletaan ymmärtämättömästi ja haitallisesti pian taas nostatella uudestaan niiden huonoiksi osoittautuneista vakavista sivuvaikutuksista huolimatta. Edes Kiinan epäonnistuneesta koronapolitiikasta ei osata ottaa mallia.

On lähes varmaa, että D-vitamiinin ottosuositukset eivät ilmesty keinovalikoimaan, mutta monin tavoin epäilyttävät ja huonoja tuloksia tuoneet ja virallisen hyväksymismenettelyn ohittaneet  rokotukset kylläkin.

Valtamedia varmasti jatkaa myös monipuolisen mutta asiallisen keskustelun sensurointia asian ympärillä. Edes kriittisesti suhtautuvien lääkärien, epidemologien ja tutkijoiden ei anneta esittää kysymyksiä julkisuudessä.

Miksi tällaiseen on menty? Miten ihmeessä valtamedia on saatu pelaamaan rokoteteollisuuden pussiin?