RATKAISEVATKO ROKOTTEET KORONAN ?

Vessin kommentti HS:n juttuun 50621

https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008020757.html

Saksalainen asiantuntija varoittaa, että KAIKKI rokottamattomat tulevat sairastumaan koronaan ennen pitkää. Tämä ei olemassa olevan tiedon ja kokemuksen mukaan pidä paikkaansa ja THL:n asiantuntija Tri Melinkin on eri mieltä.

Hänkin ymmärtää, että hyvä vastustuskyky eli immuunivaste estää altistuneen sairastuminen tai pitää sairastumisen hyvin lievänä, kuten on jo tapahtunut miljoonien kohdalla Suomessakin.

Rokotteet ovat spesifisiä ja virus muuntuu koko ajan. Ei ole vaikeaa arvata, että tällä tiellä maailma on rokotuskierteessä, jossa kehitetään ja tarjotaan aina uudenlainen rokote, mahdollisesti jopa vuosittain, kuten influenssassakin. Juuri tätähän lääketeollisuus (ja siihen sidoksissa olevat sairaanhoidon toimijat) liikevoittojensa takia haluaa.

Ihmisen hyväkuntoinen ja terve immuunivaste eliminoi virusinfektion melko helposti ja useimmiten täysin oireitta. Tästä syystä meilläkin vain pieni vähemmistö on varsinaisesti sairastunut Sars-Covid-19 virukseen, vaikka aivan varmasti sille on altistunut jo suurin osa Suomen kansasta.

Rokotteet loogisesti virusmaailman lakien mukaan nopeuttavat viruksen muuntumista eli ne keksivät keinoja tehostaa leviämistään rokotetussa ympäristössä, että rokotteet menettävät tehoaan. Tämänhän olemme jo nähneet eri viruskantojen ja viimeisimpänä erittäin herkästi tarttuvan ja leviävän thaimaalaisen muunnoksen kanssa.

Rokotuksiin keskittymisen sijasta meidän pitäisi oppia Euroopassa meneillään olevasta ”kausivaihtelusta”, jonka sisältönä aurinko ja sen D-vitamiinitasoja ja siten immuniteettia nostava vaikutus vähentävät sairastumisia nopeasti.

Onneksi tieteessä tunnetaan immuunivasteesta tarpeeksi, että D:n lisäksi muillakin tavoilla (C-vitamiini, magnesium, B-vitamiinit, litium, runsas ravintokuitu, hyvä uni, päivittäinen liikunta, tulehdusten sammuttaminen) osataan nostaa ihmisen vastustuskyky turvalliselle tasolle kuitenkin suhteellisen helposti torjuttavissa olevia hengitystieviruksia ajatellen.

(Jostakin syystä ! HS poisti uutisen uutisvirrastaan pian kommentointini jälkeen)