MITÄ KORONATOIMISTA ON SEURANNUT ?

Vessin asiantuntijakommentti HS 230322

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008699383.html

 

Eilen (23.2.22) TV1:ssä esitetty dokumentti todisti, miten valtavasti mielenterveyshaittoja aiheutuu estämällä ihmisiä koskettelemasta toisiaan, kuten meilläkin jo 2 v ajan on koronan takia toimittu.

Näemme jo nyt karmaisevissa tilastoissa suomalaisten ja erityisesti lasten ja nuorten mielenterveyden heikkenemisen ymmärtämättömien koronarajoitusten takia.

2 vuoden hoitajien maskin käytön takia monen pikkulapsen mieleen on jäänyt pysyviä vaurioita, kun hoitajan kasvoja ei ole voinut nähdä.

Ymmärtämättömyydestä kertoo sekin, että maskisuositusta ei ole vieläkään poistettu, vaikka jopa terveysjohtajat ovat todenneet sen toimimattomuuden ja sen olevan vain symbolinen toimenpide.

Samalla kun Suomessa on tehty ”tehokasta koronapolitiikkaa”, D-vitamiinia ei ole kuitenkaan suositeltu laajasti ja riittävän tehokkaita määriä, vaikka pian alkavat aurinkoiset kelit ja niiden aiheuttama D:n nousu kansassa panee koronan ja muut virusinfektiot taas laskukäyrälle kuten muinakin vuosina.

Hämmästelemme venäläisten typeryyttä, kun eivät usko uutisia Venäjän hyökkäyksestä ja siviilien tuhoamisesta Ukrainassa.

Samalla tavoin suomalaiset eivät itse usko 80 v aikana tehtyjä n. 8000 tutkimusta D-vitamiinista ja sen vastustuskykyä lisäävästä tehosta, eivätkä massiivista määrää kokemuksellista tietoa vuosi vuoden jälkeen, koska omat terveysjohtajat eivät ole tätä asiaa sanoneet. Päin vastoin, liiallisista D:n määristä on peloteltu.

D:n vastainen politiikka on tietysti lääke- ja sairaanhoitoteollisuuden masinoimaa ja lääkärien ylläpitämää, joiden liikevaihdolle D:n avulla terveempänä talvisinkin ylläpidetty kansa olisi huono asia myynnille ja voiton muodostukselle.
Heidän arvoilleen ei merkitse mitään, että matalan D:n takia ihmisiä voi huonosti, sairastuu ja kuolee.