ONKO MAASEUDUN TULEVAISUUS TIETÄMÄTÖN VAI KORRUPTOITUNUT?

Vessin asiantuntijakommentti MT 130823

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/4372fc33-73a5-4e9e-a8b6-3856a5e7ffed

PJ Pärnänen (ei saanut koulutusta ennaltaehkäisyyn) puhuu oman toimialansa liikevaihdon puolesta. Liitolla on myös lujat suhteet lääketeollisuuteen.
Jo 10 v sitten MOT paljasti, että lähes kaikki asiantuntijalääkärit saavat rahaa lääketeollisuudelta.

Autot viedään huoltoon säännöllisesti ennen konerikkoja ja karjojen rehuja täydennetään pikkutarkasti lisärehuilla analyysien mukaan. Myös kilpahevosista ym. otetaan verikokeita terveysriskien varalta. Ihmisruuasta yli 50 % on kuitu- ja ravinneköyhää.

Hyvä labrakoe maksaa 140-170. Ennaltaehkäisyn asiantuntija näkee tuloksista kehittymässä olevat riskit. Labroilla ja korjaustoimilla saataisiin yrittäjien keskim. liian nuorena loppuvat (65 v. !!) terveet elintavat nousuun.
Labroja ennaltaehkäisymielessä ottavat ihmiset ovat paljon muita terveempiä, heillä on enemmän terveitä elinvuosia, työn tuottavuus on korkeampi ja paino matalampi.

Miksi lääkäreissä on paljon lihavia rapakuntoisia ja keski-ikä matala?

Käsittämätöntä ja hyvin epäilyttävää, että MT ottaa lausunnon niiltä, joiden tehtävä on, lisätä sairaanhoidon toimialan liikevaihtoa, mikä tarkoittaa sairaanhoidon ja siis potilaiden ja sairastamisen määrän kasvua.

Miksi MT ei ota lausuntoa ennaltaehkäisyn asiantuntijalääkäriltä, joita myös Suomesta löytyy.