OPITTIINKO SIKAFLUNSSAROKOTTEESTA MITÄÄN ?

Vessin kommentti HS 221222

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009284277.html

 

Tämän surkean prosessin selvittelyt ovat kesken vielä uskomattomasti 13 v juurisyyn tapahtuman jälkeen. Tapaukseen liittyy valtava määrä väärinkäytöksiä ja ihmisten piinaamista, pompottelua ja vähättelyä sekä ongelman kieltämistä.

Huonosti tutkitulla ja hutaisten tehdyllä sikainfluenssarokotteella tehty törkeä lääkeyhtiö GSK:n lääkevahinko ja sen peittely- ja kiistämisyritykset eivät lohduta yhtään niitä lähes 300 ihmistä ja suurta joukkoa heidän läheisiään, joita haitta koskee.

THL ei ottanut vastuuta tapauksessa pitkään aikaan ja mediakin vaikeni mahtavan lääketeollisuuden edessä.

GSK oli THL:n kanssa kuin paita ja peppu vuosikaudet jopa samassa talossa ja tämä viallinen rokote ostettiin vielä ilman kilpailutusta.

Maailmaan luotiin valtava rokotushysteria. Suomessakin oikein tapeltiin jonossa kuka ensimmäisenä saisi tätä viallista rokotetta.

Uusi-Seelanti, joka ei rokottanut yhtään, ei saanut yhtään enemmän sikainfluenssapotilaita kuin Suomikaan. Jo tämä kertoo, että rokotushysteria manipuloitiin pystyyn vain myynnin edistämiseksi. Koskaan ei tästäkään (kuten ei koronarokotteestakaan)  rokotteesta julkaistu vertaisarvioituja laadukkaita vaikuttavuustutkimuksia.

Yhtymäkohdat koronarokotemyynnin edistämiseen on ilmeinen. Keskustelu, kysymykset ja asiallinenkaan kritiikki ei pääse julkisuuteen, rokotteet ovat tehty ilman kunnon testausta, ostot ovat määriltään ja hankintahinnoiltaan pimitetty. Sairastuneiden tilastot eivät myöskään kerro mitään tuloksia viruksen taltuttamiseksi.

Näyttää, että juuri mitään ei ole kansanterveydessä opittu.
Koronarokotussirkus vain on mittaluokaltaan moninkertainen sikaflunssarokotteeseen nähden. Siis ainakin Big Pharma on oppinut hyvän kikan, miten tehdä rahaa.