TÄRKEÄÄ SUOMEN HISTORIAN LIKAPYYKIN PESUA

Vessin kommentti nuo ajat eläneenä ja hyvin muistavana Hs 250521

Linkki artikkeliin

Hokkanen on tehnyt äärimmäisen tärkeän työn ja julkaisun.

Suomenkin pitää pestä historiansa likapyykkiä.

On kylmäävää ajatella, että jos taistolaiset olisivat onnistuneet toimissaan vähän paremmin ja nousseet kommunistien enemmistöksi ja jos Neuvostoliitto olisi sen jälkeen vielä aktiivisemmin tukenut kumouksellista toimintaa Suomessa, mitä olisikaan voinut tapahtua !!

Minulta on jäänyt huomaamatta, milloin vaikuttajat Halonen, Ihalainen, Kanerva ja Ollila ovat julistaneet oman takinkäännöksensä pois taistolaisuudesta ja rähmällään olosta tapahtuneeksi, vai onko se häpeissään jäänyt vain hiljaiseksi mutinaksi.

Itsenäisen Suomen vastaisten taistolaisuus, on sen verran suuri moka ja tahra, että siitä olisi pitänyt järkiinnyttyään tehdä selvä pesäero julkisesti ja näkyvästi. 

Oliko Halonen lausunut jotain kannanmuutoksestaan ennen kuin hänestä alettiin leipoa presidenttiä?

Johtuuko hiljaisuus asian ympärillä Suomessa siitä, että jutussa mainitut ja suuri joukko muitakin ovat vieläkin vaikuttajia Suomessa, eikä heitä haluta nolostuttaa nostamalla tämä typeryyden kausi valokeilaan tekijöineen päivineen?

Putin rakentelee valtakoneistoaan ja propagandaansa Stalinin kauden nostalgialle ja aktiivisesti etsii sillekin ideologista tukea Suomestakin (Bäckman ym.), joten kovin kaukana eivät Hokkasen kuvaamat asiat ole.