VOIDAANKO DIABETES 2 PARANTAA?

Vessin HS kommentti 20421

Linkki artikkeliin

Jos jokin lääketehdas tekisi diabeteslääkkeen, joka parantaa uskomattomat 60 % potilaista, siitä toitottaisi joka ikinen media maan päällä ja kaikki lääkärit alkaisivat määrätä sitä diabetes potilailleen.

Vaikka Inkinen on kehittänyt hoitokonseptin, joka pystyy tuohon maagiseen tulokseen, ravitsemustieteen professori Fogelholmilta tulee skeptinen nyrpistely, eikä mikään muu media ole ilmeisesti Suomessa esitellyt Virta Healthin huimia tuloksia, eikä niistä juuri kukaan siis tiedä.

Looginen seuraus Inkisen menestyksellisestä menetelmästä pitäisi tietysti olla, että kaikki klinikat ja sairaalat Suomessa olisivat innolla opettelemassa konseptin toteutusprotokollaa, sillä meilläkin tuo kamala tauti vie jo yli 15 % sairaanhoidon resursseista ja aiheuttaa valtavan määrän surua, hätää sekä tuottavuuden- ja elämän laadun menetyksiä.

Pelkään pahoin, että Suomessa kukaan ei edelleenkään korvaansa lotkauta, vaan diabetespotilaiden hoito jatkuu vanhoja raiteita ja dieettejä muuttamatta sekä lääkkeitä syöden, vaikka myös Englannissa on lähdetty kopioimaan Virta Healthin hoitoprotokollaa hyvin tuloksin. Tästä mm. menneessä Areenan ”Totuus Hiilihydraateista” dokkarissa.

Näin suuri valta on ”lääketieteellä” ja lääketeollisuudella arvojemme ja asenteidemme lahottajana: hyväkatteinen lääkehoito kelpaa, luontaiset menetelmät ei.