C – VITAMIINI ON SITTENKIN TEHOKAS

Vessin täydentävä kommentti Hs 110409

https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000006065232.html

Olemme alkaneet käyttää C-vitamiinia meidän firmassa yhdessä sinkki – flunssalääkkeen kanssa.

C:tä otetaan kapseleina 2 – 4 g joka toinen tunti. Näin flunssat kestävät lähes poikkeuksetta alle 24 h, eikä sairaslomia tule.

Jos on huonosti nukkunut, ylirasittunut ja pelkää tauti tulee, kun immuunivaste pettää, niin C-vitamiinia vaan 2 g joka toinen tunti ja ajoissa nukkumaan, niin on erinomaiset hyvät mahdollisuudet herätä aivan kunnossa seuraavana aamuna.

Fysiologinen kehon C:n minimivaatimus on muuten 150 mg / pv eikä 60 mg kuten suomalaisissa suosituksissa sanotaan virheellisesti.

Jos suolisto on huonossa kunnossa, kuten monasti esim. vanhemmiten on, tai kun suoli ”vuotaa”, kannattaa heittää ruuan mukana 500 mg, niin ravinteiden imeytyminen paranee.

Maailmalla on lääkärien johtamia klinikoita, jotka hoitavat syöpääkin hyvällä menestyksellä C-vitamiinin mega-annoksilla, jotka pitää tosin laittaa IV:nä, kun suolisto ei kestä yli 15 – 20 g ripuloimatta.

C-vitamiinin puolestapuhuja, Linus Paulig söi itse 12 g/pv ja eli työkykyisenä 92 v.

Monet C-vitamiinia mollaamaan tehdyt tutkimukset on tehty aivan liian pienillä määrillä, kuten useimmat muutkin lisäravinnetutkimukset.

On aivan eri asia käyttää ravinteita terapeuttisina annoksina kuin ehkäistä puutostauteja.

Tämähän on ollut aivan selvää eläinlääkinnässäkin jo vuosikymmeniä.