MILLÄ VANHUSKUOLEMAT KORONAAN VOISI ESTÄÄ ?

Vessin asiantuntijakommentti HS 30422

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008723113.html

 

”Meillä ei oikein keinoja ole. Muuta kuin pyrkiä tietysti potilasturvallisuuden keinoin suojelemaan ikääntyneitä mahdollisimman hyvin”, Salminen sanoo.

Salmisen lausuma ei pidä paikkaansa !

Jos kaikilla vanhuksilla (kuten työikäisilläkin pitäisi) ylläpidettäisiin tehokasta ja turvallista aurinkolomatasoista D-vitamiinin määrää veressä (n. 150 nmol/l) verrattuna siihen onnettomaan tasoon, joka heillä ilman vitamiiniannostusta on (30-60 nmol/l), kuolemia olisi vain pieni murto-osa.

Jos samaan aikaan heille vielä annettaisiin C-vitamiinia 1 g  3 x päivässä ja 15 mg sinkkiä kerran päivässä, tilanne paranisi edelleen.

Tieteellä on aivan tarpeeksi näyttöä noiden kolmen aineen infektioilta suojaavasta vaikutuksesta, mutta siitä ei edes ”saa” puhua.

Miksi?

Todellinen syy on se, että lääkevalmistajat eivät halua laskea ”pirua irti” eli että ihmiset oppisivat ottamaan topakoita (100 mcg ja ylipainoiset 150) D:n annoksia vuoden ympäri pysyäkseen terveinä.

Jos näin tapahtuisi, yleinen sairastuvuus laskisi selvästi ja sen mukana lääkemyynti. Näinhän tapahtuu joka kesä, kun ihmiset saavat aurinkoa. Vaikka tämä asia on aivan nenämme edessä ja helposti pääteltävissä, silti lääkäreitä (ja lääketeollisuutta) sokeasti uskova kansa ei halua käyttää itse aivojaan tämän helpon ja loogisen johtopäätöksen tekemiseen.

Kun ei niin ei !

Sitten vain pitää typerästi kulkea lauman mukana ja sairastaa turhaan.

Kun katsotaan 2.4.22 HS:n koronauutisen grafiikkaa, huomataan, että kaikissa eteläisissä maissa (Israel, Kreikka, Italia, Ranska, Espanja, Portugali), joissa on ollut ruskettavaa aurinko jo viikkoja, tehohoidon tarve, joka on kaikissa noissa maissa ollut Suomea korkeammalla, on ollut voimakkaassa laskussa jo viikkoja ja on nyt huomattavasti alle Suomen tason, joka ei ole vielä auringon puutuessa vielä laskenut ollenkaan.