ONKO WHO LUOTETTAVA TOIMIJA ?

Vessin kommentti HS 220522

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008834608.html

 

On paljon viitteitä ja todisteitakin siitä, että WHO on korruptoitunut. Omaa lääketeollisuuttaan ja sen intressejä puolustava USA on WHO:n suurin lahjoittaja n. 15 % rahoitusosuudella. Jo toisena on Gatesin säätiö, n. 14 % osuudella ja vahvoilla lääketeollisuussidoksilla.

Ghebreyesusi on myötäillyt koronajupakan asiattomasti Kiinan salailevaa linjaa ja vastuun pakoilua. Hän on myös jatkuvasti ja todella useaan kertaan laimentanut arvioitaan rokotteiden tehosta koronaan.

SARS:n jäkeen WHO muutti pandemian määritelmää saatuaan kritiikkiä sen aiheuttamisesta ja ainakin osittain turhasta rokotusaallosta. Silloin tehdyn pandemiamääritelmän mukaan pandemiassa ei enää edellytetäkään kuolleisuuden nousua, kuten ennen.

Mm Uusi Seelanti ei rokottanut SARS:ssa ollenkaan, mutta silti siellä ei ollut yhtään sen enemmän SARS:iin kuolleita kuin Suomessakaan, jonka rokotusjonoissa jopa tapeltiin rokotushysterian seurauksena.

Nyt valtamedian pitäisi pitää esillä WHO:n pikasuunnitelmaa ottaa itselleen kansallisten terveysviranomaisten valta ja julistaa pandemiat ja rokotuspakot ohi kansallisten viranomaisten ja poliitikkojen.

Voi vain arvata, että tämä sopii paremmin kuin hyvin WHO kanssa yhteistyö tekevälle lääketeollisuudelle.

Suomen edustajien pitää äänestää tiukasti WHO:n kokouksessa WHO:n mandaatin laajentamista vastaan.

Myös suomalaisten kuluttajien tulisi tietää se kulissien takainen peli, jota pelataan WHO:n, lääketeollisuuden, kansallisten terveysorganisaatioiden ja hallitusten kesken. Tutkivan median tulisi ehdottomasti kaivaa kaikki tieto ja julkaista se viivyttelemättä.