ONKO 5G MAASEUDUN RATKAISU

Vessin kommentti MT 100421

Linkki artikkeliin

Into 5G:n rakentamiseen ja käyttö on hiipunut, kun on käynyt selväksi, miten herkästi signaalit pysähtyvät seiniin. Lisäksi tukiasemia pitää olla tiuhassa hyvään kattavuuteen.


5G:n terveyshaitoista on puhunut moni säteilytutkija ja tiedemies maailmalla. Kovan 5G hypetyksen takia eduskunnan käsittelyyn aiottu lääkärien ja säteilyasiantuntijoiden ajama kansalaisaloite ei saanut täyttä määrää nimiä täyteen, mutta yhä useampi on nyt tietoinen mahdollisista haitoista.

Meitä pommittavat jatkuvasti maapallon magneettiset kentät, joihin olemme sopeutuneet ja joiden mukaan monet linnut ja eläimet suunnistavat tarkasti tuhansia kilometrejä. Ilman tätä magneettisuusvaikutusta ihmisetkin voimme pitkän päälle huonommin, kuten avaruudessa. Näiden lisäksi olemme radio-, TV-, kännykkä-, paikallisverkkojen datasäteilyn kohteena, joista 5G on ilmeisesti vaarallisin.


Nuorena pidin 3 v ranteeseen liian hankalaa fluoriloistavaa isoa sukeltajan kelloa vyössäni ja 1990-luvun alusta lähtien 25 kännykkää vyökotelossa samassa paikassa. Seurauksena oli hämmästyksekseni paksunsuolen syöpä huolimatta erittäin hyvistä suolistoterveystavoistani. Leikkaava lääkäri sanoi, että paksunsuolen syövät ovat kaksinkertaistumassa vv. 2015- 2025. Kysymykseeni, johtuuko se kännyköistä taskuissa, hän vain nyökytteli.


Eräs tuttavani sai korvan taakse syöpäpatin, jonka lääkäri totesi ”epävirallisesti” olevan ”kännykkäsyöpäpatti”, eikä suinkaan ensimmäinen hänen näkemänsä. Toinen tuttavani sai rintasyövän pidettyään kännykkää liivin alla. Harvinainen sydänsyöpä on yleistymässä niillä, joilla on tapana pitää kännykkää rintataskussa.


Data päällä olevalle kännykälle huono ja riskipitoinen paikka on tasku tai vyökotelo tai muukaan kehokontaktipaikka. Meidän yritysryppäässämme datalaite laitetaan aina kaapeliin, jos mahdollista.

Nyt kun tiedämme riskit, on vaan tyhmää asettua säteilymaaliksi.