ONKO MAAILMASSA SEKSIPULA JA MIKSI ?

Vessin kommentti HS 80923

https://www.hs.fi/perhe/art-2000009544267.html

 

Sukupuolinen ja molempia sukupuolia koskeva kyvyttömyys on kasvanut nopeasti. Kehitys on johtanut yhteiskunnassa pahaan seksipulaan. Japanissa ja Kiinan suurkaupungeissa tämä häiriö lienee pahinta maailmassa.

Syinä ovat ilmeisesti huonot elintavat, ml liika istuminen, elekromagneettisen säteilyn voimakas lisääntyminen ja erityisesti altistuminen hormonihäirintäkemikaaleille EDC:lle (Endocryne, Disturbing  Chemicals).

Miehillä seksiin tarvittavan testosteronin tasot ovat alentuneet ja erektioterveys on heikentynyt. Sperman laatu on suorastaan romahtanut. Vielä 40 v sitten siittiöitä on terveellä miehellä n. 200 milj./ml, nyt enää alle 40 milj. 20 % miehistä ei enää saa naista raskaaksi, kun ”spermcount” on alle 15 milj.
Prof. Shanna Sawn kirjan (Count Down 2022) mukaan näillä miehillä on yli 60 % suurempi mahdollisuus joutua sairaalaan minkä tahansa syyn takia kuin keskimääräisellä miehellä.

Lisääntymisterveys, johon kuuluu myös halukkuus seksiin, on siis romahtanut, mikä näkyy myös syntyvyysluvuissa ympäri maailman.

Sawn mukaan kehitys voitaisiin kääntää tervehtyväksi hormonielämää tervehdyttävillä toimilla.
Valitettavasti sairaanhoidon johtajamme eivät ole tällaisesta kiinnostuneita, vaikka seksikato johtaakin katastrofaalisiin muutoksiin väestökehityksessä ja sosiaalisessa elämässä ja aiheuttaa paljon surua, syyllisyyttä, häpeää ja ahdistusta.
Yksittäin mies voi tietysti tehdä eri asioita oman seksikuntonsa hyväksi. Nämä asiat on mainittu luontaislääketieteen (CAM, Complementary and Alternative Medicine) materiaaleissa. Myös seksiin vielä kykenevien pitää etsiä toisensa.