VAKAVA SUOSITUS TÄRKEÄSTÄ OHJELMASTA

SOME:lla on avointa, mutta myös piilovaikutusta valintoihimme, hyvinvointiimme, arvoihimme, käytökseemme ja yhteiskuntaamme yllättävillä tavoilla.

Itse ymmärsin henkisen huonovointisuuden, polarisoitumisen, sosiaalisen hajaantumisen paljon paremmin katsottuani hyvin tehdyn ja paljon ajatuksia herättävän dokkarin VALVONTAKAPITALISMIN VAARAT  (thesocialdilemma.com) Netflixin dokumentti osastossa.

Minusta tämä ohjelma on ”MUST” lasten vanhemmille sekä opetuksessa, seurakunnissa, johtotehtävissä, politiikassa ja hallinnossa työskenteleville ja niille, jotka ovat riippuvaisia SOME:n seuraamisessa, vaikka lievästikin.

Ihmettelemme, miten naapuri voi tuntea tai ajatella joistakin ajan ilmiöistä niin eri tavalla kuin itse teen. Tämän ohjelman katsottuasi ymmärrämme paremmin, miksi.

Me kaikki olemme vastuussa ja vaikuttajan paikalla omilla valinnoillamme SOME:n käytössä ja siitä tietoisuuden levittämisessä ja miten rehellisessä tai nykytrendin jatkuessa manipuloivassa ja vääristelevässä tietomaailmassa me ja lapsemme tulevaisuudessa elämme.

Vessi