MITÄ KUOLLESSA JA KUOLEMAN JÄLKEEN TAPAHTUU ?

Vessin kommentti asiaa seuraavana HS 260623

https://www.hs.fi/tiede/art-2000009634918.html

 

Maailmassa toimii non profit organisaatioita, jotka kirjaavat, tutkivat ja keräävät liioittelemattomia kertomuksia kuolleilta, mutta elvytetyiltä tai muuten eloon uudestaan heränneiltä (Near Death Experiences).
Heillä on jo kymmeniä tuhansia kertomuksia, joissa on useita yhtäläisyyksiä.
Olen itsekin kuullut yhden vastaansanomattoman ja vaikuttavan kertomuksen kokijalta eli useita kymmeniä minuutteja kuolleena olleelta itseltään.
Yksi kuuluisimmista lienee agnostikko, aivotutkija ja lääkäri Eben Aleksander, jonka ihmeheräämisestä 2 vk kooman ja aivojen tuhoutumisen jälkeen uutisoitiin jopa Suomen TV:ssä n. v. 2010.
Hän myös kirjoitti kokemuksestaan kirjan nimeltä Proof of Heaven eli Todistus Taivaasta.
Kirjan kertomuksessa hänelle näytettiin kuoleman jälkeisen maailman asioita ja sen tietoisuuden universumi. Hän toipui käsittämättömästi työkuntoon nopeasti ja palasi matkaltaan täysin muuttuneena miehenä Jumalan valtakuntaan tutustumisen jälkeen.
Kirjan (90 minuuttia taivaassa) on kirjoittanut myös eräs jenkki, joka kuoli kolarissa silpouduttuaan ja oli poissa (tietoisena taivaassa) 90 minuuttia ja palasi sieltä vastahakoisesti takaisin pahasti vammaiseen ruumiiseensa tähän elämään.
Jopa kristillinen maailma on hämmennyksissään näistä kertomuksista, jotka vastaansanomattomasti todistavat toisen todellisuuden olemassaolosta.