ONKO ANTTI TÖRMÄSEN SYÖPÄ PARANNETTAVISSA ?

Vessin asiantuntijakommentti HS 170623
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000009663204.html

Ennuste on huonompi, kun kerran jo näkyvistä hävinnyt syöpä tulee takaisin.
Piiloaikanaan se on yleensä muuttanut DNA:taan kokemilleen hoidoille ja lääkkeille enemmän vastustuskykyiseksi.
Syöpähoitojen onnistumisen todennäköisyys paranee, jos kehon Na/K tasapainoa saa voimakkaasti K – pitoisuuden suuntaan ja omaa immuunivastettaan tehostettua, mihin onkin jo monta keinoa tiedossa.
Keskimäärin syövistä saadaan parannettua hieman alle 50 % kun mukaan lasketaan myös pitkittyneet syövät. Yleisöä huijataan tilastoilla niin, että jos on selvinnyt syöpänsä kanssa 5 v, se katsotaan parantuneeksi ja että sitten olisi muka saatu uusi. Kun tämä virhe korjataan, huomataan, että keskimäärin syöpien parantumisprosentti on suurin piirtein sama kuin 40 v sitten.
Yleensä potilaille annetaan liian toiveikkaita lausuntoja. Uusiutuneet syövät paranevat vielä paljon huonommalla prosentilla.
Maailmassa on tehty paljon selvitystyötä, miten syöpiä voidaan jopa oikeasti ehkäistä (aika helposti) ja jopa parantaa varustamalla keho oikein. Näistä keinoista on olemassa laaja kooste englanniksi Vessin kotisivulla vessi.eu. https://vessi.eu/en/preventive-and-healing-holistic-functional-medicine-cancer-measures-2/
Syövän lääketieteelliset hoidot lienevät kaikkein kannattavimpia.
Pillereiden teko maksaa euroja, mutta niitä myydään tuhansilla. Muut kuin lääke-, säteily- ja leikkaushoidot ovat muuten mielenkiintoisesti lääkäreiltä kriminalisoitu. Itse tietysti saa itseään hoitaa niin kuin haluaa.