TARVITSEEKO LÄÄKETEOLLISUUS RAHOITUSAPUA?

Vessin asiantuntijakommentti HS 150221

Linkki artikkeliin

Globaalisti 5000 mrd USD:n liikevaihdon lääketeollisuus on ovela, kun se saa ihmiset narrattua keräämään rahaa lääketutkimukseen, vaikka sillä itselläänkin olisi sitä rutkasti.

Lääketeollisuuden omistajakunta (suuri osa on kansainvälisiä rikollisjärjestöjä) haluaa itselleen muhkeat osingot eikä rahat käytettäväksi lääketutkimukseen.

Syöpälääkkeiden (sytostaatit) tekeminen maksaa vain murusia, mutta niiden hinta potilaalle on apteekissa 3000 – 7000 €/kk. Lääketeollisuuden moraalista vaikutusvallasta kertoo, että se on saanut viranomaiset kriminalisoimaan muut kuin lääke-, säteily- ja leikkaushoidot lähes joka maassa, vaikka luontaisesti immuunivasteen kohotuksella saataisiin loistavia tuloksia. Näitä silti käytetään, mutta siis laittomasti.

Tutkitusti lääketeollisuus maksaa vain 12.5 % uusien lääkkeiden kehittämiskustannuksista, vaikka sen liikevoittoprosentti on 2-3 kertainen muuhun teollisuuteen verrattuna.

Näin myös koronarokotusten kehittämisen rahoittamisesta vastasivat pääasiassa EU, valtiot ja muut tahot, mutta lääkeyhtiöt saavat voitot, jotka ovat salaisia kuten on jo nähty protesteista huolimatta.

On raivostuttavaa miten hyvää tarkoittavat mutta asioista tietämättömät ihmiset saadaan narutettua auttamaan ”resurssipulasta” kärsivää lääketeollisuutta.

Edellä kerrotut asiat mm. ovat eläköityneen lääketurvallisuusviraston johtajan tanskalaisen Professori Peter C. Koetzchen kirjasta 2014 (Tappavat Lääkkeet ja Järjestäytynyt Rikollisuus), jonka tarkkoja ja lääketeollisuudelle hyvin kiusallisia tietoja teollisuus ei ymmärrettävästi halua julkisuuteen ja mollaa tätä kansainvälisesti palkittua kirjaa tällä kertaa lääkäreitä hyväksi käyttäen.  

Em. kaikki on osa vallitsevaa manipulaatiota, jonka puolelle myös mediaa on taivuteltu, vaikka juuri sen pitäisi olla myös taloudellisen vallan vahtikoira.